Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.05.2018.

21:37

Sudija Obradović pao na poligrafu

Fudbalski sudija Srđan Obradović prema pisanju 'Novosti' nije prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, a u sredu će biti saslušan u Novom Sadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Sudija Obradović pao na poligrafu
StarSport

On je, navodi isti list tokom saslušanja u ponedeljak ponavljao da je penal za Spartak protiv Radničkog iz Niša dosudio greškom.

Podsetimo, Spartak i Radnički su igrali utakmicu u nedelju, Spartak je pobedio 2:0, ali je na tom meču dosuđen jedanaesterac zbog igranja rukom iako je igrača Radničkog lopta pogodila u nogu.

Obradović je nakon toga priveden u policiju i bio je na saslušanju. Pošto je policajcima bio sumnjiv iskaz da je greškom svirao penal, naređeno je poligrafsko ispitivanje.

Prethodno mu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog zloupotrebe službenog položaja.

"Obradović se sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između Spartaka i Radničkog, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim i tako ga stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu", piše u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve