Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2018.

23:35

Šarac: Partizan je favorit, ali mi hoćemo u Evropu

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da će njegova ekipa pokušati da ostvari povoljan rezultat protiv Partizana u drugom kolu plej-ofa Superlige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Šarac: Partizan je favorit, ali mi hoćemo u Evropu
StarSport

Dodao je da ima mnogo problema sa sastavom tima i istakao da Čuku očekuje težak meč.

"Opet imamo mnogo problema sa igračkim kadrom. Oba centralna defanzivca nemaju pravo nastupa. Zorić tu nije dva meseca. On se još nije oporavio od povrede i ne znam da li će biti spreman za meč, ali sam siguran da će momci koji dobiju šansu dati maksimum, kao što je to bio slučaj u sredu", rekao je Šarac za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u nedelju od 19 časova Partizanu, a Čukarički je u sredu u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kao domaćin pobedio crno-bele sa 4:2. Posle loše igre Partizana, trener Miroslav Đukić najavio je u sredu uveče da će promeniti sastav za nedeljni duel.

"Partizan je tim koji može da menja, jer ima veliki igrački fond. Veliki je favorit. Sigurno je da će promeniti dva ili tri igrača. Mi ćemo doći da se nadigravamo, iako smo se potrošili u prethodna dva meča s njima i s Radničkim. Probaćemo da ostvarimo povoljan rezultat, a za nas je povoljan rezultat sve samo da ne izgubimo", naveo je Šarac.

On je rekao i da njegova ekipa neće biti rasterećenija zbog nedavne pobede protiv Partizana.

"Ipak su to dva različita takmičenja. Nama je cilj da se plasiramo u Evropu i mi to moramo da pokušamo da uradimo i kroz prvenstvo. Što se tiče Kupa, tu još ništa nije gotovo. Opuštanja nema", naveo je Šarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve