Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2018.

13:45

Matić: Ne smem zbog sina da se ofarbam kao Pogba

Reprezentativac Srbije i vezista Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da nikada ne bi kopirao stil Pola Pogbe jer bi to gledala njegova deca.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Matić: Ne smem zbog sina da se ofarbam kao Pogba
Getty images

Pogba je u Mančester došao pre dve godine, a od svakog igrača koji 'prebaci' sumu od 100 miliona evra se očekuju čuda koja Pogba nije demonstrirao.

Osim veštine, sa sobom je Francuz doneo i neobičan stil oblačenja i frizura.

"Sa tim kvalitetom i karakterom mora da ima više samopouzdanja i da preuzme više odgovornosti", kaže Matić i podseća da je jednu od svojih odličnih partija Pogba odigrao protiv Mančester sitija u preokretu i pobedi 3:2.

"Naravno, još je mlad i može da napreduje i napredovaće, a pokazao je protiv Mančester sitija da može da igra bolje. Dao je gol i posle toga smo svi poverovali da možemo da uradimo nešto i to je ono što on treba da radi konstantno", dodaje Matić.

Predmet kritika nije samo ono što Pogba radi na terenu. Francuza mnogi kritikuju i zbog stila. Novinari su pitali Matića da li bi se i sam šišao kao njegov saigrač, na šta je srpski igrač imao zanimljiv odgovor.

"Ne, imam decu i ako uradim to moj sin će da uradi isto. Moram da imam ozbiljnu frizuru kao Geri Nevil. Ja sam jednostavan", rekao je Matić koji smatra da nije loše što će verovatno biti drugi na tabeli.

Šest ekipa konkuriše za pehar - kaže Srbin, ali je dobro težiti najvišem plasmanu.

"Na primer, 'prosuli' smo poene protiv Lestera, izgubili od Hadersfilda, Njukasl je uvek težak i nije prvi put da gubim tamo. U takvim utakmicama se napreduje jer protiv Čelsija, Sitija možete da igrate nerešeno, pobedite, izgubite, sve je moguće, ali ako dobijete sve te manje utakmice vi ste šampion", rekao je srpski vezista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve