Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2018.

13:33

Večiti derbi u Japanu: Ugov het-trik u 17', dva gola Stevanovića

Meč devetog kola Džej lige između Jokahama F. Marinosa i Šonan Belmarea doneo nam je pravi spektakl u remiju uz čak osam golova – 4:4 (3:4).

Izvor:

Autor:

Večiti derbi u Japanu: Ugov het-trik u 17', dva gola Stevanovića
YTSS@Yokohama F. Marinos

Da sve bude zanimljivije nama u Srbiji pobrinuli su se igrači večitih beogradski rivala, Crvene zvezde i Partizana – Ugo Vieira i Alen Stevanović.

Portugalac, veliki ljubimac navijača tima sa Marakane, pružio je fenomenalnu partiju, postigavši het-trik u svega sedamanest minuta!

Pred nešto manje od 20.000 gledalaca, počelo je autogolom na Nisan stadionu, pošto je Juji Nakazava skrenuo centaršut Stevanovića u sopstvenu mrežu za rano vođstvo gostiju.

Ugo odgovara u 27. minutu, posle karakterističnog driblinga i lepog šuta sa ivice kaznenog prostora, međutim – koliko u sledećem napadu Hiroki Ikura, golman Jokohame, pravi katastrofalnu grešku, a Šansuke Kikuči uz malo sreće ipak pogađa praznu mrežu.

Nastavilo se loše po domaće jer nekadašnji reprezentativac Srbije, na ulasku u poslednjih pet minuta igre u prvom poluvremenu, koristi divno dodavanja saigrača i rutinski šalje loptu iza leđa Ikure.

Ali to je bila samo najava 'potpunog ludila' koje je sledilo. Vieira u istom minutu dva puta dobija prostor da primi loptu u visini penala i u oba navrata reaguje na pravi način, za ekspresan povratak njegove ekipe u meč.

Verovali ili ne, ni to nije bilo sve od prvog dela igre jer Stevanović na sličan način još jednom vara čuvara mreže rivala i u nadoknadi šokira sve na stadionu.

Drugo poluvreme, potpuno očekivano, nije bilo ni približno prvom, ali je domaćin ipak zasluženo stigao do boda – pogotkom australijskog štopera, rodom iz Knina, Miloša Degeneka u 57. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve