Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.04.2018.

19:19

Srnić: Mogli smo i pre da dobijemo Partizan, sad u Niš po bodove

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić kaže da je plan tima da osvoji maksimalan broj bodova u plej-ofu i da ima kvalitet za pobedu nad Radničkim u Nišu.

Izvor: B92

Autor:B92

Srnić: Mogli smo i pre da dobijemo Partizan, sad u Niš po bodove
StarSport

"Mi smo zacrtali da želimo da osvojimo 21 bod u plej-ofu. Uspešno smo započeli sprovođenje tog plana, sledeće odredište je Niš. To je uvek neugodno gostovanje, ali poslednjih godina smo uspevali da se iz Niša vratimo s sva tri boda. Pokušaćemo to da ponovimo i ovog puta, uveren sam da imamo kvalitet za novu pobedu", rekao je Srnić za sajt kluba.

Zvezda je vrlo bitnu pobedu ostvarila protiv Partizana u prvom kolu, a Srnić je istakao da se u timu sada svi trude da razmišljaju samo o susretu sa Radničkim.

"Ne gledamo mnogo na tabelu. Imamo jasan cilj ispred sebe, ali znamo da ćemo ga ostvariti jedino ukoliko budemo išli utakmicu po utakmicu i davali prioritet samo narednom protivniku", kazao je on.

Na prethodnoj utakmici protiv Partizana, u kojoj su crveno-beli pobedili sa 2:1, Srnić je upisao asistenciju kod gola Nemanje Radonjića.

"Uspeo sam da sačuvam loptu i da odbijem nalet čuvara. Primetio sam Radonjića koji je bio dobro pozicioniran i zato sam mu i uputio asistenciju, a sve zasluge za gol ostavljam našem brzonogom krilu jer je precizno šutirao, iznenadio je kompletnu odbranu rivala i na fantastičan način savladao golmana Partizana", rekao je Srnić.

On je kazao da je njegov tim na utakmici protiv Partizana pokazao da je najbolja ekipa u Srbiji.

"Mnogo nam znači što smo iz trećeg pokušaja ove sezone uspeli da ih pobedimo. Mislim da smo i u prethodnim derbijima mogli, uspeli smo u nameri da ne primimo od njih gol iz igre, ali nismo uspeli da materijalizujemo neke prilike. Sada nam se to vratilo, postigli smo dva gola, a mogli smo još neki, ali bitno je da smo uzeli nova tri boda i ostavili dobar utisak", rekao je Srnić.

Utakmica u Nišu na programu je u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve