Nova vest
Fudbal

Petak, 23.03.2018.

14:17

Partizan produžio saradnju sa Zepterom

Fudbalski klub Partizan i kompanija Cepter zvanično su produžili ugovor o sponzorstvu, na četiri godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan produžio saradnju sa Zepterom
Foto: FK Partizan

"Budući da je ovo naša četvrta godina partnerstva sasvim je jasno da se vizija kompanije Zepter poklapa sa strateškim ciljevima FK Partizan. Pored parole "Živi bolje, živi duže" koja se oslikava i kroz čuvenu krilaticu u zdravom telu zdrav duh, što jasno govori o sportskom i zdravstvenom aspektu naše saradnje, drago mi je da se ona ove godine proširila i kroz banjski i regionalni turizam odnosno mnogobrojne hotele koje Zepter kompanija poseduje u regionu, a koje ćemo koristiti kroz sve pogone i fudbalske selekcije kluba. Svakako imponuje što je Zepter kao multinacionalna kompanija prepoznala važnost saradnje sa našim fudbalskim klubom, koja se i reflektovala kroz titule i uspehe u evropskim takmičenjima", rekao je direktor marketinga Partizana Predrag Vujović.

Član Upravnog odbora Zepter grupe Đorđe Rašić rekao je da su Partizanu dostupni hotelli u Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti i Banjaluci, uz korišćenje terena sa prirodnom i veštačkom travom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve