Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.03.2018.

17:33

"Zbog čega Svilar nije tu, videćemo u budućnosti"

Selektor 'Orlova' Mladen Krstajić rekao je da postoji obostrana želja kada je reč o mladom golmanu Benfike Miletu Svilaru.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Michael Steele/Getty Images

"Ima želju, imamo i mi, ali to su tehničke stvari i treba pitati ljude koji se bave tim. Zbog čega nije tu, videćemo u budućnosti", rekao je Krstajić.

Govoreći o Luki Joviću, Krstajić je naveo da on i njegov stručni štab prate sve igrače.

"Radi se o potencijalu koji zavređuje pažnju i koji je budućnost srpskog fudbala. U ovom momentu treba da dobije vizu, ali je bitan za mladu reprezentaciju jer su joj potrebni bodovi", kazao je Krstajić.

Selektor je rekao da će rotirati mnogo igrača u predstojeće dve prijateljske utakmice.

"Moraćemo da rotiramo mnogo igrača jer ćemo morati da znamo na koga ćemo moći da računamo. Biće mnogo bitno da ostavimo što bolji utisak na terenu, ali i rezultat da bismo imali mirniji period. Živimo u zemlji u kojoj su gladni uspeha", kazao je Krstajić.

Utakmica protiv Maroka igraće se 23. marta u Torinu, a sa Nigerijom četiri dana kasnije u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d