Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.03.2018.

10:14

'Orlovi' u "Pumi", FSS predstavio gostujući dres (FOTO/VIDEO)

Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je predstavio novog sponzora i gostujući dres koji će koristiti reprezentacija.

Izvor: B92

Autor:B92

'Orlovi' u
Foto: Screenshot/Fudbalski savez Srbije

'Orlovi' će, kao što se najavljivalo, nositi opremu proizvođača "Puma", a sada znamo i kako će izgledati rezervna garnitura dresova.

Još nisu poznati detalji ugovora sa nemačkim proizvođačem, kao ni to kako će izgledati osnovna garnitura, ali bi i to trebalo da bude objavljeno u narednim danima.

Priliku da nove dresove po prvi put ponesu srpski reprezentativci imaće već u Torinu, kada u petak od 20.30 igraju sa Marokom. Četiri dana kasnije ekipu Mladena Krstajića, koja se okuplja danas u Staroj Pazovi, očekuje duel sa Nigerijom u Londonu.

Ugovor FSS sa "Umbrom" je istekao, bilo je ponuda iz Kine, ali se "Puma" ispostavila kao izbor.

Najveći deo "kolača" kada je reč o oblačenju reprezentacija na Mundijalu imaju "Najki" i "Adidas", a u "Puminim" dresovima će igrati i Švajcarci protiv kojih će Srbija igrati u grupi na SP.

"Puma" je sponzor i Italijanima, Slovacima, Česima i Austrijancima, ali se oni nisu kvalifikovali za Svetsko prvenstvo koje počinje u junu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve