Nova vest
Fudbal

Subota, 17.03.2018.

13:11

Spektakl na treningu Galate pred Fener: Sve za 21. titulu

Borba za titulu šampiona Turske skoro nije bilo uzbudljiva i dramatična kao u tekućoj sezoni.

Izvor:

Autor:

Spektakl na treningu Galate pred Fener: Sve za 21. titulu
YTSS@Sen Sarıyla Kırmızı

Na devet rundi pre kraja, Galatasaraj drži prvo mesto sa 53 boda, Bešiktaš je drugi sa tri manje, koliko ima i najpriratnije iznenađenje sezone Basakšehir, dok je Fenerbahče četvrtoplasiran sa 47.

Kao i prethodna dva vikenda i ovog je na programu veliki derbi grada Istanbula, od 17 časova igra se utakmica između dva najveća tamošnja kluba – Fenera i Galate.

Navijači gostiju žele da se titula vrati na 'Turk Telekom' stadion posle dve godine i da u klupsku kolekciju bude dodata 21. zvezdica, pa su najvećim delom iz tog razloga u ogromnom broju došli na poslednji trening i napravili spektakularnu atmosferu pred okršaj sezone.

Biće ovo 388. okršaj Galatasaraja i Fenerbahčea, a plavo-žuti imaju 147 pobeda. Galata se slavila u 123 navrata, dok je 117 utakmica okončano remijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve