Nova vest
Fudbal

Petak, 16.03.2018.

19:26

Kosović: Milion puta sam hteo da uđem u igru...

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je danas da jedva čeka da uđe u igru posle šestomesečne pauze zbog povrede kolena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Kosović: Milion puta sam hteo da uđem u igru...
Starsportphoto

Kosović je zbog povrede meniskusa i prednjih ukrštenih ligamenata kolena dugo bio van terena i konačno je dobio dozvolu doktora Marijanija da se vrati fudbalu.

"Koliko god znaš i osećaš da si dobro, ipak dok to i zvanično ne čuješ, uvek postoji promil zadrške. Profesor Paola Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada treba što bolje da treniram kako bih se nametnuo. Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj i uđem u igru", kazao je Kosović za klupski sajt.

On je istakao da "ne može da opiše" osećaj kada je počeo da trenira sa ekipom.

"Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se dobro osećao, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo. Ne mogu da opišem koliko sam srećan. Šest meseci kao šest godina", naveo je crnogorski fudbaler.

Kako je rekao, izdržao je jer voli fudbal.

Kosović će se u ponedeljak priključiti reprezentaciji Crne Gore zbog čega je zahvalio selektoru Ljubiši Tumbakoviću, uz reči da mu zaista znači poziv.

"Trudiću se da dobrim radom na treninzima izborim mesto u timu. Postoji doza straha zbog svega što sam prošao, ali su mi igrači koji su već bili u istoj situaciji i imali slične povrede, rekli da je to sasvim normalno i da će nestati i to", rekao je Kosović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve