Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

23:15

L1: 'Petarda' PSŽ, gol Subotića za bod Sent Etjena

Posle ispadanja iz Lige šampiona, Pari Sen Žermen iskalio se na Mecu u meču 29. kola Lige 1 – 5:0 (4:0).

Izvor:

Autor:

L1: 'Petarda' PSŽ, gol Subotića za bod Sent Etjena
Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Parižani su ponovo eliminisani na startu eliminacione faze elitnog takmičenja, pa im sada preostaje samo da trku za povratak titule od Monaka privedu kraju.

Na devet rundi do kraja imaju 14 bodova više upravo od 'Kneževa', dok su gosti gotovo sigurno sledeće sezone ponovo u Ligi 2, pošto zauzimaju poslednje mesto sa samo 20 bodva.

Već posle pola sata igre sve je bilo gotovo, posle pogodaka Tomasa Menijea u 5, odnosno Kristofera Nkunkua u 20. i 28. minutu za ogromnih 3:0.

Tačku na prvo poluvreme stavio je Kilijan Mbape u nadoknadi vremena, da bi konačan rezultat postavio Tijago Silva u 82. minutu.

U preostalih pet susreta subotnjeg programa viđeno je svega sedam golova ukupno, u okršaju Bordoa i Anžea nijedan, a u strelce je uspeo da se upiše bivši reprezentativac naše zemlje Neven Subotić.

Nekadašnji igrač Dortmunda doneo je prednost Sent Etjenu na gostovanju Renu, ali je domaćin ipak uspeo da dođe do boda u samom finišu preko Sara za konačnih 1:1 (0:1).

Dižon i Amijen, odnosno Lili i Monpelje odigrali završili su svoje duele identičnim rezultatom, dok je Nant na domaćem terenu pogotkom Sale u 86. minutu slomio davljenika Troa – 1:0 (0:0).

Tabela:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve