Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

22:45

Kutinjo 'magijom' potvrdio novi lagan trijumf Barselone

Ekipa Barselone sve je bliža tome da na Nou Kamp vrati pehar šampiona Španije posle još jedne rutinske pobede.

Izvor:

Autor:

Kutinjo 'magijom' potvrdio novi lagan trijumf Barselone
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Barsa je u poslednjem subotnjem meču lako izašla na kraj sa već prežaljenom Malagom kao gost 2:0 (2:0), pa sada ima jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirano Atletiko Madrid, uz meč više.

Sve je praktično bilo gotovo u 28. minutu, kada je Filipe Kutinjo na majstorski način zavšio sjajnu akciju – skrenuvši petom centaršut Usmana Dembelea pored sjajnog golmana domaćih Roberta Himenesa.

Prethodno je Luis Suares u 15. savršen centaršut Đordija Albe pretvorio u vođstvo, da bi sudbinu svoje ekipe i definitivno zapečatio Samjuel Garsija u 30. minutu maloumnim startom nad Albom sa dve noge s leđa, na polovini protivnika!

Malaga je pretrole 21. poraz u 28. kolu i nalazi se na poslednjem mestu sa samo 13 osvojenih bodova, dok je 'Blaugrani' u interesu da što pre reši šampionsku trku kako bi mogla da se koncentriše na Ligu šampiona, gde već u sredu dočekuje Čelsi u osmini finala, posle 1:1 u Londonu.

Tabela:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve