Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

21:23

PL: Pobeda Čelsija pred put u Barselonu

Ekipa Čelsija pobedila je na svom terenu u londonskom derbiju Kristal Palas u poslednjoj subotnjoj utakmici 30. kola Premijer lige.

Izvor:

Autor:

PL: Pobeda Čelsija pred put u Barselonu
Photo by Clive Rose/Getty Images

Domaćin je poveo u 25. minutu golom Vilijana, a prednost je udvostručio Martin Keli autogolom samo sedam minuta kasnije.

Palas nije uspeo ozbiljnije da pripreti tokom većeg dela susreta, da bi konačan rezultat postavio je Patrik van Anholt u poslednjem minutu regularnog toka.

"Plavci" su prekinuli niz od dva poraza i peti su na tabeli sa 56 bodova, odosno imaju dva boda manje, ali i utakmicu više od Totenhema na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona sledeće sezone.

'Orlovi', koje je još jednom sa kapitenskom trakom predvodio naš Luka Milivojević pretrpeo četvrti uzastopni poraz, i bez pobede su u poslednjih sedam utakmica i nalaze se u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 27 bodova, koliko ima i pretposlednji Stouk, ali i meč manje.

Tim Antonija Kontea je ovim trijumfom napravio dobru uvertiru pred revanš osmine finala Lige šampiona, za četiri dana u Kataloniji, kada će probati da izbace Barselonu posle remija pred svojim navijačima (1:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve