Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2018.

20:27

Zdjelar: Igrač skočio, a sudija svirao penal

Junak Partizanovog remija sa Zemunom Saša Zdjelar smatra da je njegov tim nezaluženo ostao bez pobede.

Izvor: AK

Autor: AK

Zdjelar: Igrač skočio, a sudija svirao penal
Foto: StarSport

Crno-beli su igrali 1:1 sa gostima iz Gornje varoši u praznoj Humskoj, a Zdjelar je na svom debiju u Superligi doneo bod golom u poslednjim sekundima.

Zemun je poveo u 70. minutu iz penala nakon duela Luke Cucina i Nemanje Vučića u kaznenom prostoru crno-belih.

"Napadali smo 90 minuta, oni su se branili i maltene sa svih 11 igrača bili u šesnaest metara. Primili smo gol iz penala koji po meni, pošto sam bio desetak metara iza, nije bio. Igrač je samo skočio, sudija je svirao penal", smatra Zdjelar.

Partizan je uspeo da izjednači u četvrtom minutu nadoknade, pa nije bilo vremena za preokret.

"Bilo je jako teško jer su se branili sa svih 11 igrača. Stvarali smo šanse ali nismo uspeli da damo gol. Dali smo ga na kraju ali je bilo kasno. Videli ste koliko smo šansi imali, to se samo desi ovakva utakmica da ne možemo da postignemo gol. Da smo ranije otvorili utakmicu i postigli gol mislim da bismo postigli dosta golova danas", dodao je vezista crno-belih.

Zdjelar nije preterano zadovoljan uprkos odličnoj igri i prvom golu u dresu Partizana.

"To me uopšte ne interesuje ako moja ekipa nije pobedila, mene ne zanima kako sam odigrao. Moja igra je skroz nebitna u ovom trenutku, moramo da pobeđujemo. Žao mi je što nije bilo publike jer smo kažnjeni, ali na 1:1 ne bih ništa slavio. Ide se na drugi gol, ali nije bilo vremena", istakao je vezista crno-belih.

Partizan naredni meč igra već u sredu, gostuje trećeplasiranom Radničkom u Nišu.

"Moramo da igramo isto kao što smo danas, da držimo loptu, da stvaramo šanse. Nadamo se da oni neće igrati kao Zemun danas, da stanu iza lopte svih 11 igrača", zaključio je Zdjelar.

Crno-beli posle 24 kola zaostaju 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve