Nova vest
Fudbal

Petak, 23.02.2018.

16:35

"Grobari" položili ispit, pozdravljali ih i domaći navijači

Navijači Partizana pokazali su kako treba da se ponašaju pristalice jednog kluba na gostovanju, a pohvale su dobili i od lokalnih medija.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: FK Partizan

Partizan je u četvrtak izgubio u Plzenju od Viktorije sa 2:0 i završio nastup u šesnaestini finala Lige Evrope, ali je, za razliku od brojnih ranijih slučajeva, ponašanje navijača bilo izuzetno.

Oko 1.000 "Grobara" bilo je na tribinama ‘Dosan arene’, pre utakmice su automobilima i autobusima stigli u centar grada, gde nije bilo nijednog incidenta.

"Nije bilo nikakvih problema", rekla portparolka plzenjske policije Martina Korandova.

Na putu do stadionu obično su se čule pesme o Kosovu i Ratku Mladiću, ali nije bilo sukoba, dok su na nekoliko mesta, navijači sa šalovima domaće Viktorije, aplaudirali i pozdravljali goste iz Beograda. I kada su posetioci iz Srbije upalili baklje u blizini jednog od gradskih mostova, nije bilo nikakve reakcije pristalica češkog šampiona.

"Sve je prošlo bez ikakvih nesuglasica, gostujući navijači su u miru napustili stadion, a potom i grad", dodala je Korandova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve