Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2018.

21:04

Đukić i Zdjelar: U Beogradu smo morali da pobedimo

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da su propuštene šanse u Beogradu koštale Partizan boljeg ishoda u dvomeču sa Viktorijom iz Plzenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić i Zdjelar: U Beogradu smo morali da pobedimo
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana završili su nastup u šesnaestini finala Lige Evrope, porazom od Viktorije Plzenj sa ukupnih 3:1.

'Crno-beli' su odigrali nerešeno 1:1 u Humskoj pre osam dana, da bi u Plzenju izgubili 2:0 i tako okončali ovogodišnji nastup u drugom po jačini evropskom takmičenju.

"Ostaje nam da žalimo što nismo pobedili u Beogradu. Došli smo ovde da postignemo gol, nismo uspeli i to je to. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima – ovo su evropske utakmice, izgarali smo svih 180 minuta i moram na tome da im čestitam", rekao je Đukić.

On je otkrio da je razlog za ispadanje veoma jednostavan.

"Postoji protivnik koji je isto tako dobar, čvrst i tvrd. Glavni razlog je što nismo postigli gol i zato ne idemo dalje".

Vezista Saša Zdjelar, koji je debitovao u takmičarskim mečevima, nije krio razočaranje porazom i lošom igrom.

"Sigurno je da sam razočaran. Veoma teška utakmica. Ne znam zašto smo im dopustili kontrolu. Mogli smo mnogo više, mislim da smo bolji tim, ali smo primili jeftine golove. Žao mi je što nismo pobedili u Beogradu, imali smo dobre šanse, ali nismo uspeli. Oni su postizali golove ne iz svojih šansi, nego iz naših grešaka", dodao je Zdjelar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve