Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.02.2018.

23:13

Prvenac Mitrovića za bod Fulama u Bristolu

Aleksandar Mitrović doneo je bod Fulamu na gostovanju Bristol Sitiju u 33. kolu Čempionšipa – 1:1 (1:1).

Izvor:

Autor:

Prvenac Mitrovića za bod Fulama u Bristolu
Photo by Harry Trump/Getty Images

Srpski reprezentativni centarfor, koji u ekipi Slaviše Jokanovića igra kao pozamljen igrač Njukasl Junajteda, doveo je goste u vođstvo u 14. minutu, u svom četvrtom meču u novom klubu.

Mitrović se dobro kretao i na pravi način ispratio divan centaršut Kristija spoljnom na peterac, i bez ikakvih problema pogodio praznu mrežu.

Međutim, Bristol je uspeo da uzvati deset minuta pre odlaska na odmor preko Rida, što se ispostavilo kao konačan rezultat susreta.

Mitrović je na terenu bio do 75. minuta, kada ga je zamenio Kamara.

Fulam posle 11. remija u sezoni zauzima peto mesto sa 56 bodova, dva više od upravo Bristola koji je na poziciji ispod, pa se i dalje nalazi u dobroj poziciji pred odlučujuće borbe za baraž, odnosno plasman u Premijer ligu.

Istovremeno, u sredu uveče na terenima engleske druge lige bio je i Marko Grujić u minimalnoj pobedi njegovog Kardif Sitija nad Ipsvičom – 1:0 (0:0).

Jedini gol na meču postigao je Zohore u 65. minutu, dok je pozajmljeni igrač Liverpula igru napustio na poluvremenu.

Velšani su se ovim trijumfom učvrstili na drugoj poziciji, koja direktno vodi u elitu, pošto imaju četiri boda više od Aston Vile, odnosno devet manje od lidera Vulverhemptona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve