Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.02.2018.

17:18

FKCZ: Vučelić je u pravu, u Srbiji se namešta

Crvena zvezda je reagovala saopštenjem nakon utakmice između Partizana i Mladosti iz Lučana u kojoj je šampion Srbije kao gost pobedio sa 2:1.

Izvor: B92

Autor:B92

FKCZ: Vučelić je u pravu, u Srbiji se namešta
StarSport

Partizan je do pobede došao preokretom u finišu meča (86. minut Jevtović i 89. ag Šatare), posle dva crvena kartona za igrače lučanske ekipe – Tumbasevića i Jovanovića.

"Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo", navodi se u zvaničnom saopštenju Zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana je potom pozvao predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu da reaguje

"Zato pozivamo predsednika FSS, Slavišu Kokezu, da se oglasi, a ne da se krije iza svojih poslušnika. On kao najodgovorniji čovek srpskog fudbala mora da odreaguje na ono što Vučelić priča i radi i mora da reaguje posle meča u Lučanima", navode iz Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve