Nova vest
Fudbal

Subota, 17.02.2018.

19:35

Liga 1: PSŽ napunio mrežu Strazbura

Ekipa Pari Sen Žermena pobedila je sa 5:2 Strazbur u 26. kolu Lige 1.

Izvor: B92

Autor:B92

Liga 1: PSŽ napunio mrežu Strazbura
Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Parižani čuvaju prvo mesto domaćeg šampionata i sa ovom pobedom došli su do 68 boda, što je 12 više od drugoplasiranog Monaka.

Strazbur se nalazi na drugoj strani tabele, zauzimaju 14. mesto sa pet bodova više od zone ispadanja.

Gosti su došli do gola prednosti već na startu meča, pošto je Aholu na asistenciju Lale savladao Areolu. To je razljutilo domaće igrače koji su do poluvremena postigli tri gola.

Draksler je u 10. minutu izjednačio, potom je Nejmar u 21. doneo preokret PSŽ, dok je samo minut kasnije Di Marija povisio na 3:1.

U nastavku meča Strazbur je uspeo da smanji na 3:2 golom Baokena u 67. minutu, ali to je bilo sve što smo videli od njih.

Dvostruki strelac do kraja meča postao je Edinson Kavani. Urugvajac je mrežu tresao u 73 i 79. minutu i to je bilo dovoljno za 22. trijumf domaćih igrača.

U mečevima od 20.00 nismo videli mnogo toga. Pobede su samo ostvarile Sent Etjen i Troa, dok su remizirali Amijen i Tuluz, Kaen i Ren, dok je bez pobednika bilo na meču Monpeljea i Gengama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve