Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.02.2018.

20:34

Trener CSKA: Zvezda je već pokazivala mogućnosti u napadu

Viktor Gončarenko, trener CSKA iz Moskve, nije bio zadovoljan završnicom u meču protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener CSKA: Zvezda je već pokazivala mogućnosti u napadu
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su odličan meč protiv CSKA i remizirali bez golova (0:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

"Uzimajući u obzir igru koju su prikazali u Ligi Evrope, ovaj tim zna da se brani, a u duelima protiv Spartaka i Krasnodara su pokazali i mogućnosti u napadu. Verovatno ćemo u Moskvi videti igru iz poslednjih 25 minuta, ali ćemo sada morati da budemo oštri kod gola Crvene zvezde", rekao je Gončarenko.

’Armejci’ su imali nekoliko dobrih prilika, ali ih nisu iskoristili, baš kao ni ’crveno-beli’.

"Jasno je da će sve biti rešeno u Moskvi. Žao mi je što nismo mogli do kraja da rešavamo napade jer imamo igrače koji nam to omogućavaju. Imam zamerke na napadače koji nisu naše akcije sproveli u delo. Što se odbrane tiče, bila je dobra, mnogo je bilo tenzija kod oba gola".

On je morao da nekim igračima promeni pozicije.

"Pontus Vernblum je bio dobar, zadovoljan sam njegovom partijom. Što se Kučaeva tiče, umesto njega smo mogli da stavimo Nabapkina koji zaslužuje minute. Napravio je nekoliko grešaka, ali je generalno bio dobar".

U revanšu neće biti Golovina, jednog od najboljih ofanzivaca u ekipi, koji je dobio žuti karton u 23. minutu nakon oštrog starta nad Jovičićem.

"Jeste gubitak za nas, kreativan je u sredini terena, ali niko nije osiguran od žutih kartona i prekršaja. Potrudićemo se da ga zamenimo. U tom prekršaju koji je napravio, do lopte je mogao da stigne jedino trčeći", zaključio je Gončarenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve