Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.01.2018.

15:00

Ivanović: Konačno Partizan, sad gol Zvezdi

Najbolji fudbaler prvog dela Superlige Đorđe Ivanović rekao je da mu je drago što je posle iscrpljujućih pregovora konačno iz Spartaka stigao u Partizan

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Konačno Partizan, sad gol Zvezdi
Foto: StarSport

Ivanović je na predstavljanju u Humskoj 1 dodao da mu je jedan od sledećih ciljeva gol u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Vezista koji je prošlog novembra debitovao za A tim selekcije Srbije u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje, u redovima šampiona Srbije nosiće dres sa brojem 18.

"Nadam se da ću ostaviti dubok trag u Partizanu. Da bi napravio veliku karijeru moraš da igraš u Partizanu, a ja hoću veliku karijeru. Zato sam tu", rekao je Ivanović.

Kako naglašava, spreman je da odgovori svim visokim zahtevima u Partizanu.

"Volim izazove i pritisak koji mi odgovara i vodi me. Najviše mi odgovara da igram iz napadača, ali šta god traži trener tu sam. Mogu da odgovorim i na krilnim pozicijama, ali i u samom napadu", kaže veliko pojačanje srpskog šampiona.

Ivanović priznaje da oseća veliko olakšanje što su se uspešno završili pregovori Spartaka i Partizana.

"Mesec dana je trajala neizvesnost, nisam mogao mirno da spavam. Kada se juče sve završilo bilomi je mnogo lakše", rekao je Ivanović i odsečno odgovorio na pitanje da li može i u dresu Partizana da zatrese mrežu Crvene zvezde.

"Mogu, naravno", poručio je 22-godišnji fudbaler.

Iliev: Imao je unosnijih ponuda od Partizanove

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev izrazio je zadovoljstvo što je Ivanović potpisao.

"Ivanović je posle dugo vremena uzburkao strasti i prelazni rok u Srbiji, dugo nije bilo takvog igrača koji je odskočio, a da nije iz dva naša najveća kluba. Bilo je logično da završi u Partizanu. Imao je nekoliko odličnih ponuda, mnovo unosnijih nego što je Partizanova, ali nije trgovao njima. Od prvog trenutka pregovora kada je dao reč da će igrati za nas, izdržao je sve pritiske", rekao je Iliev.

Iliev je dodao da je Ivanović sam najzaslužniji što je došao u Partizan jer je od početka insistirao.

"Nije jurio glavom samo da ode iz zemlje. Očekujem velike stvari od njega, da čak bude bolji, iako je odigrao sezonu iz snova. On je budućnost Partizana i reprezentacije Srbije", zaključio je sportski direktor Partizana, uz konstataciju da očekuje još tri pojačanja na mestu zadnjeg veznog, ofanzivnijeg veznog i napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d