Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.01.2018.

18:00

'Il Fenomeno': Skrivao sam pivo u limenkama sokova

Bivši legendarni napadač madridskog Reala Ronaldo otvorio je dušu za brazilske medije i otkrio jedan zanimljiv detalj iz svoje profesionalne karijere.

Izvor: B92

Autor:B92

'Il Fenomeno': Skrivao sam pivo u limenkama sokova
Foto: Gettyimages

"Sakrivao sam pivo u limenkama drugih napitaka. Morao sam samo da pazim da me niko ne vidi dok radim 'izmenu'. Sad kada više nisam profesionalni fudbaler to ne moram da radim ha-ha."

Takođe, legendarni Brazilac dao je svoje mišljenje o eventualnoj kandidaturi za predsednika Brazilskog fudbalskog saveza.

"Bila bi mi velika čast da budem predsednik Brazilskog fudbalskog saveza, ali se pre vidim kao vlasnik nekog kluba. Razmišljam o kupovini nekog kluba iz druge [panske ili engleske. Želim da napravim ne[to inovativno i osećam se spremno za novi izazov."

Ronaldo je prilično zaposlen I uključen u mnoge projekte, takođe će biti u dokumentarcu o njegovom životu.

"Ljudi me pitaju kako provodim dane, ali ne volim mnogo da pričam o tome. Malo po malo otkrivam čime se bavim. Želim da pokažem pokazati kakav sam s decom, prijateljima, na poslu”, zaključio je “Il Fenomeno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve