Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.01.2018.

08:48

Barselona: Nismo se ništa dogovarali sa Grizmanom

Barselona je negirala da se dogovorila o transferu sa napadačem Atletiko Madrida Antoanom Grizmanom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Barselona: Nismo se ništa dogovarali sa Grizmanom
Getty images

Grizman je pod ugovorom sa Atletikom do leta 2022. godine, a španski list Sport preneo je da je uprava Barselone postigla dogovor sa francuskim fudbalerom.

Barselona je navela da ima primedbe na medijske navode i ponovila je da izuzetno poštuje klub Atletiko Madrid, preneo je BBC.

Navodi se i da je Barselona svom novom igraču Filipu Kutinju dala dres sa brojem 14, kako bi se za Grizmana oslobodio dres sa brojem sedam.

Uprava Atletiko Madrida je u decembru prijavila Barselonu Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) zbog nedozvoljenog kontakta sa Grizmanom, za koga je zainteresovan i Mančester junajted.

Čelnici madridskog kluba su tada tvrdili da su predstavnici Barselone razgovarali sa Grizmanovim najbližim saradnicima, uključujući i članove porodice i da je to kršenje pravila FIFA, koja je u decembru potvrdila da je dobila žalbu Atletiko Madrida.

Usled čitave situacije Barselona nastavlja sa ligaškim takmičenjem i gostuje Betisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve