Nova vest
Fudbal

Subota, 20.01.2018.

15:10

Vandalizam u BG: Uništeni murali Radovića, Brkića

Prethodne noći u Beogradu nepoznata lica uništili su murale grupe navijača crno-belih ‘Grobarski treš romantizam’.

Izvor: B92

Autor:B92

Vandalizam u BG: Uništeni murali Radovića, Brkića
Foto: Fejsbuk/Grobarski treš romantizam

Veći deo grada naše prestonice ukrašavali su murali, na kojima su se nalazili poznati navijači i igrači Partizana, ali su vandali odlučili da unište remek dela urbane umetnosti.

Uništeni su murali nastradalom košarkašu crno-belih Harisu Brkiću, i fudbaleru Draganu Manceu, kao i poznatim navijačima Partizana, Duško Radović, a vandalizma nije bio pošteđen ni legendarni glumac Zoran Radmilović.

“Noćas su prekrečeni svi GTR/GRUPA Jna murali po celom Beogradu od strane N.N. izvršitelja. Ništa nije sveto, pa ni Duško Radović, Bora Todorović, Mance, Aligrudić, Borota, Haris Brkić, Zoran Radmilović, Nada Knežević i ostali velikani ovog grada. Sve je organizovano vojnički, tokom noći po celom Beogradu, kao i mural Voji Pančevcu u Pančevu. Nikog ne bi da optužujemo odmah, ali zna se na koga liči ova akcija. Neka je na čast čoveku koji uzme crnu farbu, pogleda Duška Radovića u oči i uništi ga", stoji u obaveštenju za javnost grupe ‘Grobarski treš romantizam’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

204 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d