Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.01.2018.

22:50

Videoton kvari plan Partizanu, Mađari hoće Raću

Mađarski fudbalski klub Videoton uključio se u trku sa Partizanom za dovođenje Radosava Petrovića, prenosi portuglaska A Bola.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Videoton kvari plan Partizanu, Mađari hoće Raću
EPA/THOMAS DELLEY

Kako se navodi, Sporting želi da se odrekne fudbalera koji ima ugovor do 2020, ali za cenu izmedju dva i dva i po miliona.

Partizan je bio spreman da Petrovića, koji je ove sezone odigrao samo sedam utakmica, dovede na jednogodišnju pozajmicu, dok se ne otkriva kakva je ponuda mađarskog kluba, koga predvodi nekadasnji trener crno-belih Marko Nikolić.

Petrović je prošao mlađe selekcije Jedinstava iz Uba, a kasnije je preko prvog tima i Radničkog iz Obrenovca stigao u Partizan i za tri godine osvojio isto toliko titula prvaka Srbije i dva kupa.

U inostransvu je osim Sportinga nastupao za Blekburn, Genčlerbirligi i Dinamo Kijev, dok je u reprezentaciji Srbije odigrao 44 utakmice, postigao dva gola i bio učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve