Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.01.2018.

12:52

"Tobdžije" već dugo pucaju ćorke

Fudbaleri Arsenala igraju protiv Bornmuta u 23. kolu Premijer lige, a "Tobdžije" pred ovaj duel mogu da sklope skoro čitav tim povređenih igrača.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Kasorla, Žiru, Kolašinac, Koščelni, Monreal, Ezil i Remzi su samo neki od momaka koji vuku povrede, s tim što se očekuje da se Remzi vrati, a Ezilu su šanse 50-50.

Na startu Nove godine tu je i nova sapunica u vezi sa (ne)odlaskom Aleksisa Sančesa. Čileanac daje golove, ali se stalno pomalja priča kako želi da ide što ne utiče dobro na ekipu.

Arsenal je nedavno protiv Čelsija odigrao 0:0 i 2:2, odigrao je vrlo uzbudljiv meč protiv Liverpula pre dvadesetak dana 3:3. Međutim, uspevao je tim Arsena Vengera i da potpuno podbaci i puca u prazno kao protiv Notingem Foresta ili Mančester junajteda.

Arsen Venger je po svemu sudeći uprkos šestom mestu ove sezone i dalje na klupi Arsenala koji je već godinama sinonim za četvrtu poziciju Premijer lige.

Sada u goste idu Bornmutu koji je neporažen četiri meča uzastopno u ligi i Kupu i grčevito se bori za opstanak. S druge strane, Arsenal se jednako grčevito bori za priključak Totenhemu koji beži pet bodova i nalazi se na mestu koje vodi u Evropu naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve