Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.01.2018.

20:50

Barsa sterilna bez Mesija, Real ubedljiv bez Ronalda

Fudbaleri Barselone remizirali su 1:1 sa Seltom u Vigu, u prvom meču osmine finala Kupa kralja, pa će prolazak u drugu rundu tražiti u revanšu.

Izvor: AK

Autor: AK

Barsa sterilna bez Mesija, Real ubedljiv bez Ronalda
Foto: Getty images

Katalonci nisu uspeli da slome domaćina bez Lionela Mesija i Luisa Suaresa, iako su poveli već u 15. minutu preko Hoze Manuela.

Petnaestak minuta kasnije Sisto poravnava na 1:1, a u nastavku susreta Hoze Manuel, Denis Suares promašuju sjajne šanse za Barsu, dok Serhio Buskets pogađa prečku.

Sredinom drugog poluvremena i Selta je mogla do pobede, ali se u kaznenom prostoru nije najbolje snašao Emre Mor.

Meč je obeležio i povratak najskupljeg igrača Barselone svih vremena, Osman Dembele je ušao kao rezerva u 73. minutu i zaigrao prvi put od sredine septembra.

S druge strane, Real Madrid je bez Kristijana Ronalda ubedljivo slavio u Numansiji 3:0, ali zahvaljujući dva penala koji su realizovali Garet Bejl i Isko. Konačan rezultat je postavio Borha Majoral.

U međuvremenu, Leganes stekao minimalnu prednost protiv Viljareala. Jedini gol na meču postigao je Amrabat početkom drugog poluvremena.

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina je odigrao ceo meč za "Žutu podmornicu", ali njegovi centaršutevi nisu bili previše opasni po gol domaćina.

U četvrtom meču dana Levante je pobedio Espanjol 2:1, posle preokreta u Barseloni. Domaćin je poveo preko Morena u 28. minutu, poravnao je Morales iz penala u 38, a veliku pobedu gostima donosi Ivi 15 minuta pre kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve