Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.12.2017.

12:44

Vučić o huliganima, propustu i pravilu na tribini

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da će huligani dobiti odgovorajaću kaznu, kao i to da će videti da li ima prostora za oštrije mere.

Izvor: B92

Autor:B92

Vučić o huliganima, propustu i pravilu na tribini
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

"Kada se odigravala utakmica bili smo na pola puta između Pariza i Kube i obavešten sam o neredima. Službe su izvestile o kojim ljudima je reč i iz kojih zemalja bivše Jugoslavije dolaze. Sedmorica su zadržana, ali bilo je tu još stranaca na tribinama. Nisu oni došli da gledaju utakmicu, ako njihove supruge govore da su došli da se provedu – nisu, one nisu upoznate sa iskazima ", rekao je Vučić novinarima, a potom i dodao:

"Postoji neka vrsta nepisanog pravila da policija ne interveniše ako se na istoj tribini nešto dešava, nego se to dešava kasnije kako se ne bi pravili veći sukobi i neredi. To pravilo postoji već 20 godina. Od kad ja nisam na tribini to pravilo je ustanovljeno. Dobiće odgovararujuću kaznu za svoje huligansko ponašanje i videće se da li ima prostora i za neke druge oštrije kazne. Postojali su propusti jer je trebalo pratiti posebno one koje imaju veze sa tržištom droge".

Opširnije pročitajte na našim INFO stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2512 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d