Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

08:25

Kako je Stojković ohrabrio Sumu? (VIDEO)

Sejduba Suma je u sredu postigao prvi gol za Partizan iz penala u "večitim" derbijima od 1995, a pre šuta posebno ga je motivisao Vladimir Stojkovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Kako je Stojković ohrabrio Sumu? (VIDEO)
Foto: StarSport

Čim je osporavani momak iz Gvineje uzeo loptu nakon što je Milorad Mažić signalizirao na belu tačku, do njega je ekspresno dotrčao iskusni golman sa druge strane terena.

"Rekao sam mu: Druže, gleda te dva miliona ljudi, daj gol i zavoleće te", otkrio je Stojković šta je šapnuo Sumi neposredno pre penala.

Suma je posle male "šahovske partije" savladao Milana Borjana, iako je golman Zvezde bio "na lopti".

"Kada šutiram jedanaesterce nikada se ne uplašim. Napravim odlučan korak i penal je za mene kao zlato", rekao je Suma posle utakmice.

Partizan je ovim golom poveo protiv Zvezde, ali je Stojković ipak savladan u finišu utakmice pa je meč u Humskoj završen bez pobednika (1:1).

"Nisam video loptu, bio sam zaklonjen, a lopta je prošla kroz noge mojih saigrača. Mogli smo da pobedimo. Ginuli smo na terenu, sitnice su odlučile. Bio je lep derbi, korektan, navijači su mogli da uživaju", dodao je golman Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve