Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.12.2017.

18:00

Ne daleko od očiju, ali daleko od srca

Godina na izmaku ostaće upamćena kao istorijska za srpski fudbal.

Izvor: B92

Autor:B92

Ne daleko od očiju, ali daleko od srca
StarSport

Nacionalna selekcija naše zemlje plasirala se na Svetsko prvenstvo u Rusiji, prekinuvši osmogodišnji post neigranja na velikim takmičenjima, mlađe selekcije 'Orlova' takođe sjajno guraju ka završnim turnirima, dok su Crvena zvezda i Partizan polusezonu zaokružili prolaskom u nokaut fazu Lige Evrope.

Ipak, i pored činjenice da ćemo po prvi put u istoriji imati dva predstavnika tokom evropskog proleća, odnosno da će reprezentacija igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom – malo toga promenilo se na fudbalskim terenima širom Srbije. Praktično ništa.

I dalje više čitamo saopštenja nego što gledamo kvalitetne mečeve, uslovi na stadionima još uvek su veoma loši, da ne kažemo 'kriminalni'. Jer, jedan snežni talas dovoljan je da parališe dobar deo superligaša, a jedna sudijska odluka da fudbal završi u petom planu, pa i ne čudi da ogroman uspeh na više nivoa nije doneo ni onaj, valjda, najočigledniji, boljitak – povratak navijača na tribine.

Kompletan tekst našeg Nemanje Đorđevića pročitajte u rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve