Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.12.2017.

12:58

"Možete zamisliti koliko ću slaviti gol Zvezdi"

Napadač crno-belih Ognjen Ožegović rekao je da je izuzetno motivisan da postigne gol u "večitom" derbiju, jer je to zacrtao pri dolasku u Partizan.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Starsportphoto

"Jedan od mojih ciljeva koje sam zacrtao po dolasku u Partizan jeste da pomognem ekipi da pobedi u derbiju. Isto kao što sam rekao pred Jang Bojs da ću dati gol i da ću pružiti svoj maksimum... Bio bih najsrećniji čovek na svetu kada bismo ostvarili taj cilj", rekao je Ožegović.

On je ove sezone već postigao gol protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde, i to u dresu Čukaričkog, i vrlo ga je emotivno proslavio.

"Jeste, postigao sam gol protiv Zvezde i radovao sam se više nego ostalim, a možete misliti kako će tek biti u sredu ako u tome uspem", rekao je Ožegović.

Partizan "večiti" derbi dočekuje sa deficitom od devet bodova za liderom Crvenom zvezdom koja se nalazi u seriji od 10 utakmica bez poraza.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u sredu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

198 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve