Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

22:40

Miha i Torino slavili u Rimu protiv SMS i Lacija

Fudbaleri Torina ostvarili su veoma važnu pobedu na gostovanju Laciju 3:1, u 16. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Miha i Torino slavili u Rimu protiv SMS i Lacija
Tanjug/Ettore Ferrari/ANSA via AP

Izabranici Siniše Mihajlovića iskoristili su sve greške Lacija, kojih je u ovom meču bilo i previše.

"Nebesko plavi" doživeli su neočekivani kiks i sada se nalaze na čak osam bodova od prvoplasiranog Intera.

Sa druge strane, Torino je nastavio sa utakmicama bez poraza, pošto je u prethodnih šest mečeva ostvario dve pobede i četiri remija.

Srpski fudblaler Sergej Milinković-Savić odigrao je meč ispod proseka za svoje standarde, Dušan Basta je na terenu bio od 55. minuta, Vanja Milinković-Savić nalazio se na klupi Torina, kao i Adem Ljajić.

Posle prvih 45 minuta igre rezultat na semoforu je bio 0:0, međutim veoma važan detalj desio se u 45+1 minutu kada je Ćiro Imobile dobio crveni karton. Imobile nije bio zadovoljan odlukom sudije, posle čega je Burdisa "bacio" na zemlju.

"Bikovi" su iskoristili nepažnju Imobilea i već u 54. minutu stigli do gola prednosti. Berenger je šutirao sa nekih 10 metara, a Strakoša je bio nemoćan.

Do drugog gola Torina nije se čekalo puno, pošto je u 64. minutu Rinkon povisio na 2:0. Vezni fudbaler je sjajno šutirao i veoma preciznim udarcem savladao golmana.

Nadu Laciju vratio je Luis Alberto u 69. minutu. Španac je posle solo prodora uspeo da savlada Sirigua. Činilo se da bi Lacio mogao do makar boda, ali svaku nadu raspršio je Edera.

Italijan je u 73. minutu, na asistenciju Baselija, šutirao veoma precizno u desni ugao gola i golman nije imao nikakve šanse. Lacio je pokušavao do kraja meča, ali napadi su im bili jalovi.

Štaviše, "Bikovi" su mogli do još nekog gola, ali na kraju se ipak završilo sa rezultatom 3:1 za ekipu Siniše Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve