Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

17:52

Kurtoa o novom ugovoru: Situacija nije laka...

Golman fudbalskog kluba Čelsi Tibo Kurtoa rekao je da pregovore o svojoj budućnosti želi pre kraja sezone i priznao da će razmotriti sve opcije.

Izvor: PT

Autor: PT

Kurtoa o novom ugovoru: Situacija nije laka...
Getty images

Kurtoa, čiji ugovor ističe za 18 meseci, naveo je da je srećan u londonskom klubu, uprkos tome što ga mediji povezuju sa Real Madridom.

Na odluku Kurtoe može uticati i to što njegovo dvoje dece živi u Španiji sa njegovom bivšom devojkom.

"Situacija nije laka. Ali, znao sam da će se to dogoditi, znao sam da će se ona vratiti u Španiju, tako da i to ima uticaja... Volim svoju decu do smrti i ponekad se pitam - zar ne bi trebalo da igram u Španiji narednih nekoliko godina? Zato i želim da dam sebi vremena za donošenje odluke o produžetku ugovora", rekao je Kurtoa, prenose britanski mediji.

Belgijski golman, koji je počeo sve utakmice Čelsija u Premijer ligi ove sezone, ranije ovog meseca je priznao da ga povratak u Španiju privlači, ali da je novi ugovor sa "plavcima" najverovatnija opcija.

"Ne vidim razlog da ne potpišem novi ugovor sa Čelsijem, ali želim da razmotrim sve opcije. Nije pravi trenutak za ishitrene odluke. Ni za Čelsi, ni za mene. Za nekoliko meseci ćemo ponovo sesti za sto i otvoreno razgovarati. U suštini, želim dogovor pre kraja sezone", rekao je Kurtoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve