Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

14:30

"I Krasnodar je imao prednost protiv Zvezde"

Viktor Gančarenko, trener CSKA iz Moskve, zadovoljan je žrebom za Ligu Evrope, ali ističe da ne treba potcenjivati Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Photo by Gareth Copley/Getty Images

’Crveno-beli’ nisu imali sreće na izvlačenju u Nionu, pošto će se u šesnaestini finala drugog po jačini evropskog takmičenja boriti sa ’Armejcima’.

Zvezda će u prvoj utakmici dočekati CSKA, verovatno 13. februara, dok će se revanš igrati u Moskvi.

"Kada su određeni nosioci i nenosioci na žrebu, svi su želeli da izbegnu Borusiju Dortmund i Napoli. Sve ostale protivnike bismo dočekali mirno. Ali zvezda je rival koji treba da se tretira sa poštovanjem. Ako na njih počnete da bacate kape, loše će se završiti", rekao je Gančarenko.

On je istakao da je Krasnodar, koji igra u ruskoj Premijer ligi, imao dobru šansu da eliminiše srpskog vicešampiona, pa je ispao.

"Krasnodar je imao prednost posle prve utakmice, ali je onda izgubio i ispao. Stadion Crvene zvezde i njeni navijači su dobro poznati svima. Biće neizvesno, prvi meč igramo u gostima, a drugi na svom terenu. Razgovaraćemo sa srpskim igračima koje znamo i koji poznaju njihov tim, gledaćemo i snimke. Pokušaćemo da se pripremimo što bolje za taj dvomeč, iako nam je cilj da se spremimo tokom zime za čitav prolećni deo", dodao je trener CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve