Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

14:05

Milojević: Nećemo se menjati zbog CSKA

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je moskovski CSKA ozbiljna ekipa, ali da će se njegovi fudbaleri maksimalno truditi da pobede u dvomeču.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Nećemo se menjati zbog CSKA
Starsportphoto

Zvezda će u prvoj utakmici dočekati CSKA, verovatno 13. februara, dok će se revanš igrati u Moskvi.

"Generalno, sve ekipe su jake u ovoj fazi takmičenja. CSKA je ozbiljna ekipa, težak protivnik. Spremićemo se maksimalno, nećemo menjati svoju filozofiju, daćemo sve od sebe, borićemo se uz pomoć navijača i videćemo kako će se završiti", rekao je Milojević novinarima posle žreba.

Upitan šta navijači mogu da očekuju od Zvezde protiv ruskog tima, Milojević je odgovorio: "isto što su očekivali do sad".

Milojević je kazao da je u celoj stvari dobro to što CSKA, kao i Zvezda, tada neće biti u takmičarskom ritmu jer se neće igrati prvenstvo Rusije.

Trener Zvezde nije želeo da govori o predstojećem prelaznom roku, uz reči da će se napraviti detaljna analiza kada se završi jesenji deo prvenstva, utakmicom protiv Partizana u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve