Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.12.2017.

14:02

Terzić: Nije se ispunila želja – hteo sam Milan

Generalni direktor Zvezdan Terzić istakao posle žreba za šesnaestinu finala LE da su šanse protiv CSKA iz Moskve 50:50.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić: Nije se ispunila želja –  hteo sam Milan
Starsportphoto

"Moglo je gore i bolje, hteo sam Milan, da izbegnemo Špance. Nije se ispunila nijedna želja, ali da se okrenemo sebi, CSKA je rival po meri, možemo da igramo sa svima. Prvu ćemo igrati verovatno 13. februara, revanš u Moskvi po velikoj hladnoć. Imaju iskustvo Lige šampiona, ali verujem u naše igrače i stručni štab. Šanse su pola - pola, sudarićemo se muški i mislim da možemo da prodjemo", istakao je Terzić.

Terzić je rekao da će učiniti sve da Zvezda u nastavku sezone bude bolja nego u prvom delu i da su već spremna četiri pojačanja, uz verovatni odlazak Ričmonda Boaćija.

"Učinićemo sve da ekipa na proleće bude bolja nego jesenas. Realno je da ode Boaći, ali imamo spremnog Aleksandra Pešića koji je bio možda i najbolji fudbaler Zvezde ove jeseni. Spremili smo određena pojačanja, u dogovoru sa trenerom i sportskim direktorom", rekao je Terzić.

Srpski šampion Partizan imao je sreće prilikom izvlačenja jer je dobio najslabijeg od povlašćenih protivnika, ekipu Vikotorije Plzenj, dok će se 'crveno-beli' sastati sa ekipom koja je do juče vodila borbu za plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Večiti" će biti i domaćini prvih mečeva 14. (Zvezda) i 15. februara (Partizan), a gostovati u revanšima 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve