Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2017.

23:42

Savić: "Delije", napunite JNA

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić pozvao je navijače nakon najvećeg uspeha tima u poslednjih 25 godina da ih podrže u naredna dva meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Savić:
Foto: StarSport

Zvezda je pobedila Keln 1:0 u četvrtak i plasirala se u nokaut fazu Lige Evrope.

Crveno-beli su prvi klub u istoriji takmičenja koji je stigao do šesnaestina finala nakon što je sezonu počeo u prvom kolu kvalifikacija.

"Ono što smo pričali posle Krasnodara kad smo ostvarili san. Šta sada da kažem kada smo posle 25 godina obezbedili proleće. Mojoj ćerki je rođendan danas, mislim da će biti ponosna kada bude videla gde joj je bio otac. Nadam se da će nas navijači podržati protiv Borca (nedelja) i protiv Partizana (sreda). Pozivam ih da napune ceo stadion tamo", rekao je Savić.

Bek Filip Stojković je najavio još bolje partije svog tima.

"Dali smo više od sebe. Svi ljudi u Srbiji su presrećni zbog ovog uspeha. Nadam se da ćemo da ih obradujemo još. Imamo zimske pripreme. Da se uigramo i odigramo još bolje. Pored ovakvih navijača ne prioznajemo umor", dodao je Stojković.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evropa održaće se u ponedeljak u Nionu, a osim Zvezde rivala čeka i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve