Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2017.

11:04

Rambo: Srbija na Brazil? Srce mi je podeljeno

Dejan Rambo Petković, srpski fudbaler koji je legenda u Brazilu, nije previše zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Rambo: Srbija na Brazil? Srce mi je podeljeno
Starsportphoto

Srbija će iduće godine na Mundijalu igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom u grupi E, što nije previše obradovalo Ramba.

"Biće zanimljivo kako ću doživeti tu utakmicu. Navijaću za oba tima. Srce mi je podeljeno... Imam 45 godina, a preko 20 godina živim u Brazilu", rekao je Petković.

On je istakao da su ‘Orlovi’ u teškoj situaciji jer je Brazil favorit, a druge dve reprezentacije veoma dobre.

"Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom, koji je favorit za titulu. Srbija će se boriti za drugo mesto u grupi. Ne sviđa mi se što se meč Srbije i Brazila igra u trećem kolu, jer obično ta treća utakmica u grupi odlučuje o daljem plasmanu", dodao je Rambo.

Prvi duel 'Orlovi' će igrati 17. juna u Samari, a potom ih očekuju mečevi u Kalinjingradu sa Švajcarcima i Moskvi, kada će im protivnik biti veliki Brazil predvođen Nejmarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve