Nova vest
Fudbal

Petak, 01.12.2017.

18:00

"Za Srbe teško protiv Albanaca iz Švajcarske"

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Lazetić rekao je da nije zadovoljan što ćemo igrati sa Švajcarskom, pošto u njihovom sastavu ima dosta Albanaca.

Izvor: B92

Autor:B92

StarSport

Žrebom u Moskvi odlučeno je da će Srbija na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kosta Rikom.

"Kada smo pričali ko će sa kim da igra, ja sam prognozirao da ćemo igrati sa Argentonom, Hrvatskom i Iranom, nadajući se da će nam pasti najjači", rekao je Lazetić.

On je potom istakao da ova grupa može da zavara jer deluje lakše od onoga šta smo mogli da dobijemo

"Ali, ova grupa može da nas zavara ako je neozbiljno shvatimo jer deluje da je lakša od onoga kakva je mogla da nam dođe", kazao je Lazetić.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde istakao je da mu je žao što smo dobili Švajcarce.

"Žao mi je što smo dobili Švajcarce jer tu igra dosta Albanaca i onda će malo da bude, onako, teže za nas Srbe da igramo protiv njih, ali se nadam da će naši pobediti", rekao je Lazetić.

Ilija Petković, koji je predvodio reprezentaciju SCG u Nemačkoj 2006. godine, rekao je da danas počinju "slatke muke".

"Reprezentacija Švajcarske je do samog finiša kvalifikacija imala sve pobede, do duela sa Portugalcima, ali je prošla kroz baraž. Šta da kažem o Brazilu, o njima svi pričaju. Oni se brzo oporavljaju. Protiv Kostarike će svi će želeti prolaz", rekao je Petković.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu može da napravi veliki uspeh i prodje grupu u kojoj su još Brazil, Švajcarska i Kostarika.

"Verujem da možemo da igramo sa svima, grupa je po meri. Biće to sudar pravih Brazilaca protiv evropskih. Nadam se da će se igrači boriti sa istim žarom kao u kvalifikacijama. Ako smo prošli Vels u kvalifikacijama, možemo u Rusiji u osminu finala", rekao je Vesić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve