Nova vest
Fudbal

Petak, 24.11.2017.

19:05

Heroj Tavamba za B92: Istorija – evropski Partizan

Leandre Tavamba, napadač Partizana, govorio je za B92. net od tome koliko mu znači plasman crno-belih u nokaut fazu Lige Evrope.

Izvor: Filip Čukanović

Autor:Filip Čukanović

Heroj Tavamba za B92: Istorija – evropski Partizan
StarSport

Igrači srpskog šampiona su u četvrtak savladali Jang Bojs (2:1), uz gol Tavambe za vođstvo, i tako kolo pre kraja grupne faze obezbedili proleće u Evropi, prvi put posle 13 godina.

Ljubimac navijača tima iz Humske otkrio je da su igrači dobili slobodan dan kao nagradu od trenera Miroslava Đukića, kao i da su slavili do duboko u noć.

"Ne znam u kom smo tačno delu grada bili, ali znam da je bilo veče srpske muzike koju ja volim. Najviše volim Severinu jer sam za nju čuo za nju dok sam bio u Sloveniji", rekao je Tavamba za B92.net, a potom prokomentarisao i pesmu koju mu navijači crno-belih pevaju:

"Ta pesma je posebna za mene, ali ne samo zbog samih reči, već zbog činjenice da je posvećena baš meni. Za mene je ona dobar znak jer ako su mi je navijači posvetili to znači da cene ono što radim, što mi samo daje motivaciju da ih usrećim".

Snažni Kamerunac govorio je i o nadimku koji je dobio od partizanovaca, kako na njega utiče činjenica da mu se i supruga pridružila u Beogradu, ali i o tome kakvu bi odluku doneo da dobije poziv da zaigra za reprezentaciju Srbije.

Kompletan razgovor našeg Filipa Čukanovića sa Tavambom pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve