Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.11.2017.

10:45

Rodžers: Zar je trebalo da igram sa 7 defanzivaca?

Brendan Rodžers, trener fudbalera Seltika, kaže da u utakmici Lige šampiona protiv PSŽ-a njegova ekipa nije mogla mnogo da uradi kako bi sprečila poraz od 1:7.

Izvor: B92

Autor:B92

Rodžers: Zar je trebalo da igram sa 7 defanzivaca?
Foto: Getty Images

Seltik je sinoć u Parizu izgubio sa 1:7, u petom kolu Lige šampiona, uprkos tome što je poveo već u prvom minutu.

"Poraz je bolan. Primili smo sedam golova i protiv Barselone, ali mislim da smo u Parizu imali mnogo dobrih trenutaka. Morate da se divite kvalitetu Pari Sen Žermena. Igrali smo s petoricom igrača u odbrani, šta je trebalo da uradim, da stavim sedmoricu? Ponekad morate da 'skinete kapu' i priznate da su kvalitetni. Naši igrači su se trudili, ali su i grešili", rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

Seltiku će u poslednjem kolu početkom decembra biti potrebna pobeda ili bod protiv Anderlehta, kako bi na proleće nastavio takmičenje u Ligi Evropa.

"Uvek su nas napadali i postigli su sjajne golove. Razočarani smo zbog golova koje smo primili, posed lopte je sve, dali smo sve od sebe i kaznili su nas. Borićemo se do kraja, još možemo da se plasiramo u Ligu Evropa", rekao je bivši trener Liverpula.

"Došli smo u Pariz da igramo protiv najboljeg od najboljih. Iznenadiću se ako Pari Sen Žermen ne bude igrao u finalu", dodao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve