Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

21:23

Pešić: Najvažnija utakmica od Krasnodara

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić ističe uoči meča sa BATE da je najmanje bitno ko će postići gol.

Izvor: B92

Autor:B92

Pešić: Najvažnija utakmica od Krasnodara
Foto: StarSport

Reporter B92 u Belorusiji Miloš Ljubisavljević

Crveno-beli gostuju u Borisovu u četvrtak uveče (19h) u verovatno ključnoj utakmici u borbi za plasman u nokaut fazu takmičenja i proleće u Evropi.

"Svi mi u glavi zamišljamo kako može da ide na utakmici, ali to je fudbal. Nama je važno da odigramo kao sve utakmice do sada, a da li ćemo ja ili Boaći ili neko drugi dati gol ili odigrati najbolju utakmicu ove sezone to je nebitno. Nama je najvažnije da napravimo dobar rezultat, ali ako odigramo dobro, važno je da uzmemo tri boda, a ko će dati gol nije važno", kaže Pešić.

U prvom susretu dva tima bilo je 1:1 u Beogradu.

"Jeste to bila naša prva utakmica u Ligi Evrope, biće s jedne strane lakše, ali i s druge i teže jer je ovo najvažnija utakmica posle Krasnodara. Mi ćemo dati svoj maksimum u dogovoru sa šefom i mislim da ćemo napraviti dobar rezultat sutra. Naravno, BATE je dobra ekipa, nikoga nećemo potceniti, ali daćemo maksimum da pobedimo", dodao je napadač Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve