Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

10:25

Nezadovoljni Redsi: Najgori kapiten u istoriji

Navijači Liverpula su nezadovoljni igrom svog tima na meču protiv Sevilje, a glavnog krivca smatraju kapitena Redsa Džordana Hendersona.

Izvor: SM

Autor: SM

Nezadovoljni Redsi: Najgori kapiten u istoriji
Getty Images

Engleski tim imao je veliku prednost od 3:0 na gostovanju u utakmici petog kola Lige šampiona, ali su izabranici Jirgena Klopa na kraju ispustili pobedu i odneli bod.

Na meti navijača našao Henderson kojeg su navijači Liverpula nazvali najgorim kapitenom u istoriji kluba.

Henderson je na “Ramon Sančes Pishuan stadionu“ ima samo 55 posto tačnih dodavanja, što znači da mu je gotovo svako drugo dodavanje bilo pogrešno. Očajna statistika za jednog veznog igrača.

Imao je manje dodira s loptom od golmana Liverpula a od poluvremena do 63. minuta, kada je počeo Seviljin povratak, imao je samo dva kontakta s loptom.

Tokom 90 minuta nije uspeo da uzme nijednu loptu suparnicima, napravio je šet faulova i zaradio žuti karton.

Razočarani navijači posle meča su kritikovali igru Hendersona, kao i Jirgena Klopa na račun kapitena klub iz Mersisajda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve