Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

09:00

Zvezda otpočela misiju zvanu BATE

Fudbaleri Crvene zvezde u deset časova poleću za Belorusiju, gde ih očekuje jedna od najvažnijih utakmica ove jeseni, ali i u novijoj klupskoj istoriji.

Izvor:

Autor:

Zvezda otpočela misiju zvanu BATE
StarSport

U slučaju pobede u pretposlednjem kolu Lige Evrope na gostovanju BATE Borisovu crveno-beli bi došli na korak do plasmana u nokaut fazu, što bi bio prvi prolaz do 'proleća u Evropi' posle tačno dve i po decenije.

Ni remi ne bi bio loš rezutlat, ali poznajući dosadašnji rad Vladana Milojevića kalkulacija sigurno neće biti. Zvezda je trenutno druga sa pet bodova, pet manje od vodećeg Arsenala, a jedan više od prvaka Belorusije, odnosno dva u odnosu na poslednjeplasirani Keln.

U istom terminu, Arsenal će gostovati u Nemačkoj, a i taj susret u velikoj meri mogao bi da utiče na konačni raspored u grupi.

Vicešampion Srbije doživeo je veliki peh dan pred put, pošto je ustanovljeno da je Nemanji Radonjiću povredio stopalo, a za B92.net su iz kluba potvrdili da nema preloma, ali da novopečenog reprezentativca čeka pauza od deset do petnaest dana.

Spisak putnika za Belorusiju:

Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Damjan Le Talek, Milan Rodić, Dušan Anđelković Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić.

Utamica je na programu u četvrtak od 19 časova na Borisov Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve