Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.11.2017.

09:00

"Pitaš ga kako je – povredi se na dva i po meseca"

Emanuel Adebajor, nekadašnji centarfor Arsenala, a danas Istanbul Basakšehira, na veoma ružan i ciničan način govorio je o nekadašnjim klupskim drugovima.

Izvor:

Autor:

Getty images

"Bio sam najsnažniji igrač u timu iako sam imao samo 73 kilograma. Čelsi je tada imao Majkla Esijena i Mihaela Balaka, a mi Rosickog. Kada biste Tomaša upitali kako je, on bi se povredio na dva i po meseca", rekao je Adebajor u intervjuu za francuski 'So Foot'.

Napadač iz Togoa kritikovao je menadžera Arsena Vengera, odnosno njegov pristup fudbalu i fizionomiju ekipe u tom trenutku.

"U 'malim' utakmicama, talenat može da dođe do izražaja i da napravi razliku, ali ne možete s decom da slavite na Old Trafordu", jasan je bio Adebajor.

Emanuel je za 'Todžije' igrao od 2006. do 2009. godine i na 142 utakmice 62 puta bio strelac.

Karijeru je počeo u Mecu, da bi preko Monaka stigao u London, a kasnije je nastupao i za Mančester Siti, Real Madrid, Totenhem Hotspur i Kristal Palas, pre nego što je prošlog januara stigao u Tursku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve