Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.11.2017.

16:17

Konte: Pjulis je dobar trener; VBA: Pjulisu otkaz

Engleski premijerligaš Vest Bromvič Albion uručio je otkaz menadžeru Toniju Pjulisu zbog loših rezultata.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Konte: Pjulis je dobar trener; VBA: Pjulisu otkaz
Getty images

Mada je samo koji dan pre toga njegov kolega sa klupe Čelsija Antonio Konte rekao da je dobar trener, "kap koja je prelila čašu" bio je upravo poraz od "Plavaca".

VBA je subotnjim porazom od Čelsija (4:0) na svom terenu vezao četvrti neuspeh i pao na 17. mesto na tabeli, zbog čega je odlučeno da se raskine saradnja sa 59-godišnjim veškim stručnjakom.

Pjulis, poznat po tome što uvek ostavlja ekipe u ligi kada se bore za opstanak, od februara je sa VBA ostvario samo tri pobede u Premijer ligi, a dve u prva dva kola ove sezone.

Bivši menadžer Kristal Palasa i Stouka sada se kao najozbiljniji kandidat spominje da preume klupu reprezentaciju Velsa koja je ostala upražnjena odlaska Krisa Kolmana.

Fudbaleri VBA čak 10 utakmica u engelskom prvenstvu ne znaju za pobedu, a u sledećem kolu gostuju Totenhemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve