Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.11.2017.

12:00

Tadić vene, 18 u statusu "rezerva/van tima"

Nemamo selektora, polovina reprezentativaca mečeve gleda sa klupa ili tribina, kod nekoliko nosilaca igre forma je u velikoj krizi, a Mundijal je tako blizu.

Izvor: B92

Autor:B92

Tadić vene, 18 u statusu
Foto: Getty images

Srpski fudbaleri se nisu preterano istakli proteklog vikenda po povratku u svoje klubove, najstandardniji su defanzivci koji su izneli i protekle kvalifikacije, te zadnji vezni igrači, dok oni iz ofanzivne linije tima praktično ne postoje na fudbalskoj mapi.

Od Nikole Maksimovića, Antonija Rukavina, Ivana Obradovića, Dušana Baste, Marka Petkovića u odbrani, preko Nemanje Radoje, Marka Grujića, Aleksandra Kataija, Andrije Živkovića i Nemanje Maksimovića u veznom redu, do Aleksandara Mitrovića i Uroša Đurđevića u napadu, svi redom su epizodisti u svojim ekipama.

"Orlovi" su proteklog vikenda postigli samo jedan pogodak u celoj Evropi, a postigao ga je štoper, i to kapiten Branislav Ivanović.

Više u našoj temi "Orlovi" na sceni: Tadić vene, 18 status "rezerva/van tima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve