Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.11.2017.

19:56

Miha ne dâ Ljajiću penale: Beloti šutira i dalje

Iako je Andrea Beloti opet koštao Torino bodova lošim izvođenem jedanaesterca, Siniša Mihajlović nema nemeru da menja izvođača najstrože kazne.

Izvor: AK

Autor: AK

Miha ne dâ Ljajiću penale: Beloti šutira i dalje
Foto: Getty images

Torino je u nedelju neočekivano remizirao sa Kjevom 1:1, a Beloti, koga "bikovi" procenjuju na 100 miliona evra, promašio je penal za vođstvo 2:1 sredinom drugog poluvremena.

"Ništa neću menjati. Beloti je zadužen za penale. Potrebno je samo da se smiri jer previše želi gol. On će doći. Beloti se svima izvinio posle promašenog penala, ostajemu da naporno radi na treninzima i vrati se u formu", rekao je Mihajlović.

Osim Belotija, koji je promašio dva od poslednjtri penala, Mihajlović u napadu ima još dva sjajna rešenja za penal, a to su srpski reprezentativac Adem Ljajić i Jago Falke.

Na početku sezone srpski trener im je dozvoljavao da se međusobno dogovaraju ko će da šutira, u zavisnosti od toga kako se osećaju i kakav im je dan, ali su se previše prepirali pa je prelomio da Beloti bude zadužen za "kreč".

Torino je remizirao drugo kolo u nizu pa na osmom mestu sa 18 bodova zaostaje već osma za šestoplasiranom Sampdorijom, na poziciji koja vodi u Evropu. Kjevo je deseto sa bodom manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve