Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.11.2017.

13:07

Venger: Sančes i Ezil žele da ostanu

Menadžer Arsenala, Arsen Venger kaže da Aleksis Sančes i Mesut Ezil nemaju želju da napuštaju klub sa Emirata.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Venger: Sančes i Ezil žele da ostanu
Getty images

Mnogo je toga bilo rečeno tokom leta o nezadovoljstvu Sančesa u dresu "Tobdžija", čak je i sam pričao kako je nezadovoljan zbog toga što se izjalovio transfer u Mančester siti.

Arsenal nije uspeo da pronađe zamenu, Sančes je ostao i sada se deluje malo drugačije. On je dao gol protiv Totenhema u subotu, a Ezil je bio igrač utakmice.

"Ubeđen sam da vole klub i tim i da bi voleli da ostanu, ali to će biti odlučeno, kada? Ne znam tačno. Verujem da žele da ostanu, ali ima tamo još vrhunskih klubova koji žele da ih dovedu i da im ponude dobre ugovore", rekao je Venger, a prenosi BBC.

Sančes je do sada dao 55 golova na 112 mečeva, a Ezil ima 45 asistencija od kada je došao u Arsenal septembra 2013. godine.

"Pokazali su svoju posvećenost protiv Totenhema. Nikada to nisam preispitivao. Mogu da odigraju loše, ali je problem kada se igrač bliži kraju ugovora i odigra loše, pa svi počnu da pričaju da ide. Njihov interes je da igraju", rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve