Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.11.2017.

11:32

Mojs i "Psiho" kreću u misiju spasavanja

Novi menadžer Vest Hema Dejvid Mojs vodiće tim u nedeljnom okršaju sa Votfordom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mojs i
Getty images

Mojs će pokušati da "potera" Vest Hem iz zone ispadanja u nedeljnom duelu, a navijači se nadaju da će mu u tome pomoći i novoizabrani pomoćnik Stjuart Pirs poznat pod nadimkom "Psiho".

Mojs će računati na neefikasnost Votforda kod kuće na Vikardiž Roudu, gde dve ekipe igraju meč 12. kola Premijer lige.

Osim toga, bivši menadžer Mančester Junajteda je svestan da Votford nije pobeđivao u poslednje tri utakmice iz koje ima tri poraza, uz dva šuta na gol protivnika.

Ali, ni Vest Hem nije pobeđivao u poslednja četiri ligaška duela. Za utehu škotskog menadžera i "Čekićara" može da posluži pobeda u Liga kupu nad Totenhemom pre dvadesetak dana 3:2.Ž

Vest Hem je trenutno 18. na tabeli Premijer lige sa devet bodova, a ispod njega su samo Svonsi i Kristal Palas. Votford je deveti sa 15 bodova.

Može li Vest Hem da se digne pod Dejvidom Mojsom? Kvota na dvojku je 3,30, a pogledajte sve MOZZART kvote za ovu utakmicu Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve